onsdag 7 december 2011




klänningar jag provat för jag vill ha en nyårsklänning. fast jag tror jag har bestämt mig för att inte köpa någon alls. har redan köpt 3 klänningar detta år, kan ju använda nån av dom ELLER nån av dom andra 7 som ligger hemma i svensk garderob och skräpar. men om jag låtsas som att jag skulle köpa en mer skulle jag helst vilja ha den mintgröna från zara. kostar 40 eyro i tyskland.... om man skulle åka dit...igen...

7 kommentarer:

  1. Hur ska du fira nyår ney-lee?

    SvaraRadera
  2. Jag har klänningen längst uppe till höger!!!!

    SvaraRadera
  3. Nejnej oj!!!! Ser nu att sist jag kollade på detta inlägg så var bilderna två klänningar på varje rad istället för tre. Datorn måste ha fuckat upp. Jag har den längst upp i mitten alltså!!!

    SvaraRadera
  4. åh klänningen längst till höger på mittenraden. Hade förra årets modell på förra nyår, va roligt att dom gjort en exakt likadan fast bara ändrat mönstret på spetstyget. för visst är den åfrn H&M? :PppPp

    förövrigt så var alla klänningar du provat jätte fina

    SvaraRadera
  5. Jag gillar alla klänningar!!1 och tack fina du! snart äre ju din tur!!! ska du ha kalas då? när jag kommer, får jag äta upp kakresterna? för det är snart jag kommer!!!

    SvaraRadera
  6. Svar: DU är fin Nellie! Hm, mja, alltså jag köpte en knäck-klubba och ett par stickade sockar (fast dom fick jag av mamma, men dom kan jag visa ^^).

    Jag gillade klänningen längst ner till höger, den med prickar!

    SvaraRadera
  7. men GUUUUUUD VAD SNYGG DU ÄR!!!! jag gillade alla för alla är så fina på dig. men kanske mest 1, 2, 4, 5, 8.

    SvaraRadera

hej allihopa