onsdag 2 maj 2012

bakverk


april månad har varit guldkantad av födelsedagar och kalas. jag har tagit tillfället i akt att försöka baka saker. jag har inte använt någon bakmix. jag har använt en del bakpulver men allt jag bakar blir ändå platt. i wallis bakade jag muffins men resultatet vet jag ej om det kvalificerar under benämningen muffin. det blev mer en slags anti-muffin, ett bakverk som följde muffinsrecept men ändå imploderade. den smakade (och såg ut...) som ugnspannkaka... varför

2 kommentarer:

  1. HAHAHAHA stackars barn :(((( men ja det känns som att det är omöjligt att baka i andra länder för ingredienserna är helt konstiga. kan vara därför. bageri eller bakmix är säkra kort haha fantastisk att du försöker ändå!!!!

    SvaraRadera
  2. hahaha en imploderad anti-muffin, så himla rolig. Önskar att de sålde såna på skoj på café, hade varit upplivande.
    Men alltså att försöka göra mat i andra länder misslyckas ju typ alltid pga alla ingredienser är av okänd art och oberäkneliga, fungerar typ ej som den svenska standard man är van vid.

    SvaraRadera

hej allihopa