fredag 30 april 2010

skämtar du med mig

varför har photobucket legat med alla mina bilder??? blir så upprörd att jag inte ens orkar tänka mer på det idag. måste fira valborg osv. vi hörz

torsdag 29 april 2010

onsdag 28 april 2010

tisdag 27 april 2010

woman you want me give me a sign

:DDDD



hälsning till spotify: har svårt att tro att broken door "redan" har slagit igenom i sverige, när vi REDAN har ett svenskt band som är exakt likadant bortsett från att dom typ 1) heter tAkiDa istället 2) REDAN har ägt sönder världen och allas hjärnor med en låt som heter curly sue. CURLY SUE!! vad är en låt som heter ANGEL mot det egentligen, den faller ju "redan" på sitt eget namn

måndag 26 april 2010

fekk1




bilder hittar ni hos annika, maja, fanny och förhoppningsvis klara snart också

söndag 25 april 2010

marina påpekade detta tidigare idag


vill frysa tiden

95


lära sig trolla och äga sönder eller inte göra det Hm nej då är jag nog hellre utan

asså en grej jag inte fattar med livet är den här gruppen på facebook: "Vi som fick ett brev från Hogwarts när vi var 11 men tackade nej"

vad är det för jävla grupp egentligen? vadå tackade nej??? ska det vara roligt, är tanken att man ska känna sig "ägd" eller. vem "TACKAR NEJ"?? 1) det går väl inte 2) den gruppen kan ju lika gärna heta Vi som tror vi är fyndiga men egentligen är våra hjärnor sprängda

fredag 23 april 2010

torsdag 22 april 2010

frasofjasödsfds

imorse klockan 7 tyckte jag david va så söt när han åt frukost att jag blev tvungen att filma honom och sen när jag hade kameran i handen helt yrvaken jag ba fan jag ska ta me den här kameran och filma hela min dag KUL iDÉ! synd att de ska va så jävla pillrigt och tidskrävande att klippa ihop sånt här så det blir snyggt osv bla bla kan ju knappt klippa men en dag kanske jag också kan göra feta stämningsfulla niotillfemfilmer om mitt liv och mina vänner blabla hej då här har ni



youtube säger att "kvaliteten förbättras eventuellt när bearbetningen är färdig" så ögh ja det får man ju hoppas

onsdag 21 april 2010

aoupril

lämnar datan på skolan för att det är skönt att inte bära på den. tycker det är skönt att inte räkna matte och tycker de e skönt att va med thilde och tycker det är skönt att sola i solen och tyckte de va skönt att byta sängkläder för första gången på typ 3 månader nyss. tycker det är skönt med mina nyutblommade eksem... skoja. allt kan man ju inte tycka om. tycker om... kortison.

jaha i veckan lyssnar jag seriöst på kent för första gången på skitlänge, har tyckt dom varit överflödiga i 2 år tills nyligen då jag ba flyter omkring och tycker allt känns som en kentlåt fast PÅ ETT SKÖNT SÄTT hehe så ingen tror att jag har dödslängtan. mer så här: när jag ska gå ner i en tunnel jag ba tystnad... tunnelavfart... när min mamma inte kunde flyga hem från stockholm jag ba mamma love u men mot gummi glas och aska eller typ när jag ska ta på mig mina byxor på morgonen ba varför får jag inte på mig mina blåjeans?!?!?!?? *när jag är tunn som luft så är jag nästan perfekt*... nä skämta. jag ska sova nu. sov gott.

lördag 17 april 2010

jitterbug


hu


den här bilden tog jag någon gång för ett tag sedan på mig själv med hjälp av min videokamera som har en sån funktion av någon anledning/praktiskt. blev galen av skräck i 1 minut efter att jag hittade den idag men nu är det ok igen.

detaljer i gammgårn






det enda jag inte förstår mig på är lampan MASKROS från ikea som täcker hela vardagsrummet men det går kanske till sig
obs http://gammgarden.blogspot.com/

stöcke



ja och sen gick vi på en promenad ut. vi gick upp till skolan och softade en stund och sen när vi skulle gå tillbaka märker vi hur nåra av kidsen börjat samlas vid skolan med sina cyklar och sen senare på vägen möter vi en gammal klasskompis med ett sexpack norrlandsguld i famnen. ville vända om och dricka öl med grabbarna men jaa jag hade ju ingen öl och vad skulle jag säga. kommer ni hit ofta eller.

fredag 16 april 2010

~~~~skymning~~~~





gick till nettan på 4 bilder eller ja. asså jag gjorde det men det kanske inte säger så mycke

torsdag 15 april 2010

thilde i vårsola



igår

andreax

varje dag och varje kväll spelar min lillebror andreas ett spel på sitt playstation 3 som heter call of duty modern warfare 2. han spelar online så ibland hör man finska/engelska barn eller män prata i bakgrunden. vad nu detta ska vara bra för har jag inte riktigt listat ut än. han går iallafall under nicknamet/"PSN" namne/pseudonymen "Vaxten".

Va.

vill också heta vaxten. hahaha. i början jag ba ????vaxten???? men ju mer jag tänker på det nu, desto bättre bli det. ahh. vaxten. som sixten fast mer utvecklat. tänker typ from nu bara kalla andreas för vaxten.

onsdag 14 april 2010

*what is worthwhile in the world if you cant be with the one you love :(((*

ska träffa thilde klockan halv sju i vårsolen. extra romantiskt det lät, men det är ju sant. det är ju vår här uppe nu för tiden, fast det är fortfarande snö men det smälter.

intern hälsning: hör du att det smälter jenny, att när du kommer tillbaka kommer det kanske vara ingen alls eller bara lite snö, då vill du väl ändå komma hem när du hör det. asså! come home! lyssnar på broder daniel och tänker there is no time for us uhuuu fast det är det ju skoja, kom ihåg att ha skoj i märsta vännen MVH Nellie Jonsson

jag har ont i ryggen och skulle typ behöva lägga mig under en jättetung sten för att som plana ut. när jag tänker på det så verkar det skönt och rimligt men i verkligheten blir man kanske bara mos. köttmos. min mamma bakade bröd med äppelmos sen åkte hon till stockholm tills i helgen. men inte för att roa sig om ni nu tror det. nä. hon ska göra viktiga sjuksköterskegrejer för att hon jobbar som sjuksköterska.

jag måste äta middag och ta bussen nu hej med er

:C


we talk about love we talk about dishwasher tablets

tisdag 13 april 2010

måndag 12 april 2010

idagf var det måndag

sitter i matlukt och våndas. är så hungrig, men jag håller på att lära mig att inte äta mat före maten för att det bara "fuckar upp det" sedan när middagen ska serveras på riktigt.

idag var jag och gjorde en skoluppgift som är så kass att jag inte ens orkar berätta vad den gick ut på eftersom att jag då bara kommer bli upprörd men MEN höll till på ersboda och när det var slut gick jag upp på pappas jobb för att bli hemskjutsadö

alltså.

av alla dagar var just idag dagen då min pappa musikmats inte befann sig på ersängskolan för att lära ut saker tex musik och engelska till en massa kids utan på ÅLIDHEM för att göra nåt jävla TRAMS. haha alltså!! ålidhem! av alla ställen, av alla s.k "HEM": det är ju typ ersbodas motsatsriktning. fick vänta i 1 timme och 40 min ute i solen när det blåste, kände hur jag höll på att blösa ihjäl och ba står inte ut måste lägga mig på marken för att det blåser mindre där men då kom han exakt.

nu ska jag äta pytt i panna. hade glömt hur kul det var att skriva olika saker till er. hej då.
gick precis ur gruppen "Vi som är trötta på lögner och svek?!"

känner mig... piggare...

söndag 11 april 2010

skola imorgon



är lite... grön

mars 2 174/ 2173



från bussna

fredag 9 april 2010

hur det kan kännas


det var inte jag som gjorde den men jag önskar att det hade varit det