söndag 28 februari 2010

idag dagens dag av alla dagar


10:00 gomöra!!

11:00 äter frukost

12:00 *noterar att det snöar ute* *kul*

13:00 ett fotoalbum för år 2008.. hehe... det vill aldrig bli klart

14:00 dags för alvdöne!! obs: jag blandar inte med bib efteråt. den råkade stå där.

15:00 försöker äta lite pasta

16:00 är nybadad

17:00 mamma lagar mat

18:00 har efter 3 dagar börjat inse sambandet med att jag får ont i kölfta efter jag ätit. är 100 seriös. har inte tänkt på det tidigare.

19:00 mamma slår in nåra blommor. sven och jag tittar på.

20:00 tittar på glee club. tycker den serien fungerar men måste erkänna att den blir lite töntig emellanåt.

21:00 kvällsfika~~~ i koppen: buljong att doppa bröd i för orkar inte tugga :-) *gott*

22:00 läser en bok

lördag 27 februari 2010

hehe!!





pandasoppa.bilddagboken.se
z1nk4n.bilddagboken.se

lördag

ok. vaknade klockan 9 och åt alvedon + björnbärskräm till frukost. enligt sjukhuslapp ska jag äta alvedon var sjätte timme men igår åt jag hehe mer alvedon än så hehe men idag tänkte jag hålla rutinen. ok. gick och la mig på soffan och SOV till klockan tre. vaknade och tänkte: nu är det dags!! men hade inte särskilt ont så gjorde: somnade om. nu är klockan fyra och jaaa :DDD. hade tjänat mycket på att göra detta för en timme sen VARFÖR. försöker få i mig 1 alvedonglas eftersom att jag bad doktorn skriva ut brus av nån mycket dum anledning som jag inte ens kan minnas. jag trodde typ att det skulle va lättare men saker det är när det verkligen gäller: utdraget smärtsammare. det gör så ont. och jag ska dricka ett till efter detta.

asssssssssssååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

ps enligt sjukhuslapp måste jag även va hemma 10 dagar såatteh vi ses inte nästa vecka. skoja. nä. jag ska försöka komma mot slutet för dör av super ensamheten ett (1) vill träffa mina vänner och särskilt 1 vän innan den flyger till märsta

Ska du ha en stänkare

:(((((






fredag 26 februari 2010

111



1. dagens frukost 2. dagens barnvakt

torsdag 25 februari 2010

hej eghj

har kräkts 3 gånger idag men dagens förvåning: det gjorde inte speciellt ont. saker som varit mer smärtsamt än att kräkas med två sår i halsen: att äta och dricka saker med två sår i halsen, att vara illamående, en gång när dylan sa att idoltove var på en fest som vi skulle åka på men när vi kom fram så visade det sig att han hade tagit fel på person


jag före operation

jag efter operation

iuuuuuuuuuhiiuh

mår så jävla illa. är skiträdd för att kräkas. snälla låt mig slippa kräkas!! bara tanken på hur smärtsamt det måste vara ger mig kväljningar

onsdag 24 februari 2010

assåååååå

nellie ☭ säger:
jag vet
jag äter glass nu
jag har idag ätit
2 piggelin
1 liter dropp
mangosorbet
och 2 små yoghurttara du vet i en liten burk
simon säger:
men inget från tallriksmodellen??

min känsla:

jag har tyvärr inga exotiska sjukhusberättelser att berätta, bara två sår i halsen. beräknas läka på 10-14 dagar, det ser jag fram emot. jag vill veta hur man ser ut utan halsmandlar men just nu går inte det eftersom att det enda man ser när man tittar i min mun är något som liknar ett bombnedslag av KÖTT

tisdag 23 februari 2010

please send me more yellow birds

hej!nu:
*drygt 7 timmar kvar till jag ska vara på sjukhuset
* är jag lite nyvaken och det kanske är mindre praktiskt att vara det 10 minuter innan man måste påbörja fasta för att inte typ kräkas ner saker i sina lungor när man e medvetslös. jag resonerade dock inte så när jag gick och la mig utan då tänkte jag att jag fan kunde unna mig detta tänkte ju obs inte på att jag då skulle bli tvungen att va vaken med min hunger stället. fast törst egentligen, jag är ganska törstig.

1000 medlemmar och ludvig lundberg spårar på din fest
här är en facebookgrupp av rang som jag bjudit in alla mina facebookvänner till. varför den är rolig: ludvig lundberg gick i min klass under högstadiet och var en värd klasskompis. jag kan inte riktigt förklara honom men jag återkommer om jag skulle komma på hur man gör.

här är lite gamla webcambilder från när jag gick höggan på tc istället



övertygande

måndag 22 februari 2010

ett ledsamt inlägg

nu är planen denna: gå 1 dag i skolan, nästa dag operation.

när jag på lunchen idag förklarade att läkaren inte tänkte operera bort hela, utan bara skrapa (huvva) bort det "överflödiga" för bland annat kim och annika så hängde inte odd med i svängarna riktigt. han hoppade in i diskussionen när han hörde ordet "skrapa" och vi fortsatte prata om hur ont det skulle göra osv i någon minut till innan jag insåg att odd trodde att det var en abort jag pratade om att jag skulle göra i veckan. inte ens lite kontroversiellt, som om det vore ett helt naturligt grej att nämna i förbifarten över lunch.

jag tänker att det är odd som är konstig men känner även en obehaglig misstanke över att det är jag som är knäpp och på senare tid spårat ur så hårt att inget jag säger kan chockera mina klasskamrater längre.

åååh

snuttan



chocolatejesus
här är annika. vi går i samma klass och när vi började ettan för 1½ år sedan så kände jag henne redan lite sedan tidigare och sådan lyx är ju GULD. skönt att behöva slippa det osäkra tramset i början när man inte vet vem man ska ty sig till riktigt. så himla skönt att ha en vän, och det är det fortfarande. idag fyller hon år!
annika är:
söt
snygg
begåvad
klyftig
vänlig men bestämd
fr.o.m idag berättigad att köpa folköl i butik YEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAA

22/2



pappa har hittat min nyckel till skåpet ♥ men hädanefter blir det kodlås :@

söndag 21 februari 2010

lördag 20 februari 2010

sven leker

Porrstjärnor — De som aktivt visat oss vart sängen ska stå!   •

började precis bevaka en tjej som färgade håret i roliga färger och gjorde smycken som såg ut som godis på bilddagboken igår. det var enda utvägen. kollade hennes bilder tvångsmässigt i 40 minuter innan jag kunde bryta mitt vidareklickande.


ovan: en bild på simon einemo

just nu: 1) jag har så hysteriskt tråkigt att jag överväger att öppna photoshop och börja göra om en bild på mig själv till en avatar

2) gillar bilddagboken mer än bloggar för el tillfällo. bilddagboken = simpelt, bloggar = avancerade

fredag 19 februari 2010

jag som ung


när jag var 13/14 så hypade mitt tjejgäng filmen "cry baby". vi brukade titta på den på filmkvällar och tänka att johnny depp var snygg. 14-årig hemlighet: jag tyckte aldrig den filmen var särskilt bra.

här är jag i nian. ni som känner mig ända in under skinnet förstår vad jag menar när jag vill kalla detta för spegelminen optimal.


lol hej då!!

britt hillbom




britt hillbom
vi jobbar med grafik på bilden. jag har gjort valar i torrnål på en liten kopparplåt som jag tryckte upp idag. som prov obs. det finns en seriös uppgift också.

blir extra ledsen på bildlektionerna när jag tänker på hur kul det hade vart att gå en grafikkurs istället för textilkurs på sitt individuella val. men det finns väl dom som har det värre. tex alla som läser seriösa ämnen. som matte..... engelska... psykologi... eller som jag när jag läste tyska i ettan. eller som jag nu när jag av nån anledning läser makt och kön 50p. tänker att det kan bli/vara/ är intressant men mitt problem är att jag somnar av allt som inte är praktiskt. så varför har jag slösat 150 poäng på en massa trams?? min ursäkt då + min ursäkt nu: jag orkar inte byta.

torsdag 18 februari 2010

här redovisar jag seriösa bilder på mig själv



övrigt: gick precis med i gruppen OM FACEBOOK INTE FANNS HADE JAG VARIT KLAR MED MINA LÄXOR FÖR LÄNGE SEN ! !

kände att det var nödvändigt