söndag 31 januari 2010

lördag 30 januari 2010

1 skatt


hittade nyss 3 viktiga pennor + 1 sudd. plats = under skrivbordet. enda stället jag av okänd anledning inte letat på. eline har glömt sin tygkatt här också, den stirrar "lustigt" på mig. ska sova med den inatt så att den inte känner sig ensam.

ååååååååååå



saker jag tappat bort i mitt rum:
* 3 st viktiga pennor
* ALLA sudd som finns i detta hus
* läslust. har lånat 100 böcker, orkar inte läsa någon.

jag har klätt upp mig skitmycket för att jag ska... gå på bio. hahaha?? ska fortsätta på listan över poänglösa tillfällen att vara uppklädd inför sedan när jag kommer hem.
gick precis med i gruppen "Stöcke" på facebook

onsdag 27 januari 2010

sur



snäll

väntar på att bli insnöad


haha. gick från busskuren till mitt hus idag och det vill jag aldrig göra om. aldrig! ansträngningen har gett mig eksem på ögonlocken så nu vet jag att det är vinter på riktigt. utöver det så har jag smutsigt hår och måste tvätta, men man blir ju så tör av att duscha. det står alltså mellan att va tör eller smutsig! men vadå! allt känns ju som smuts!

nyvaken och upprörd

varför har jag en klocka i kroppen som tycker det är viktigt att vakna runt 00:40 på natten ibland?? håller jag på att bli en vampyr?? för om det här inte ens fyller någon funktion så känns det ju aningen överflödigt måste jag säga. tex varje gång jag ligger i min säng och inser att jag är vaken reagerar jag så här: varföööööööööööööööööör

ska försöka mitt värsta på att somna om nu

tisdag 26 januari 2010

rettan



bilder från sedgwicked.blogspot.com

har hört att man ska älska sig själv

måndag 25 januari 2010

jag vill veta på vilken bild den sexigt uttråkade bilden gör sig bäst & tänkte att ni kunde få rösta




!obs!
skämt! jag vill inte veta!

mamma har gått om pia i farmville och en släkting har fått kristallsjuka. vet inte riktigt vad det är för något. nåt i örat sa pappa. jag ska dricka en kopp te och sen gå och sova. det ska bli roligt med en ny fräsch dag!!

Etiketter för det här inlägget:
t.ex. skotrar, semester, höst

när man talar om trölla




skämtar inte. var adresserat till målsman, mamma kom in med det nyss.
vaginan strikes back

we never sleep

tjeennaa!!! bloggen!! len!!!mitt problem = jag sover men är jämt trött ändå = måste gissa kvalitén på min sömn är lika effektiv som sven var imorse när han kräktes mitt på mattan istället för att gå ut.

ska ringa sjukhuset imorgon och gråta för att de aldrig kallar mig till operation. kan inte vara tålmodig: vill ta bort halsmandlar + det andra mystiska som jag ej minns vad fan det var nu för att de känns som SMUTS inuti min kropp. tänker mig typ två veckor av smärta och sedan ett uppvaknande ur denna dimma av evig trötthet, kan nästan känna det. som att gå från att ha en liten svartvit tv till en fet bioduk ska det kännas ungefär, eller som himlen. ser fram emot ett piggt liv! ser fram emot att kunna sova bredvid jenny utan att hon på morgonen säger: kunde ej sova var tvungen att lyssna mellan dina snarkningar för att höra att du fortsatte andas och inte dog. gud! när den dagen kommer ska jag vakna med ett SKRATT sen ska jag säga så här: har du sovit gott gumman!

:@@@@@



detta = städningen just nu. hahaha! orkar ej! jag svär att jag hade plockat undan/röjt upp alla grejer på säng, garderob, byrå och dammsugit hela golvet men sen hittade jag ett gammalt halvfärdigt fotoalbum från 2007 som blev jaa ca 721 gånger roligare *ambitiös* *snäll* *pretto*

söndag 24 januari 2010

tage




vi hade en kyckling i somras men han dog

djur



1.pontus 2.pyret (vit) m. okänd

statusuppdatering














"städar"

lördag 23 januari 2010

23.1.10






jag har köpt ett nytt objektiv

andra saker jag skulle behöva köpa: STÄDHJÄLP

rip uffe


den ordinarie fisken blev hängig och dog, så nu har jag bara sällskapsfisken kvar. hur pigg som helst är hon. har beslutsångest över om jag ska eller inte ska köpa ett sällskap till sällskapet. jag tycker inte det är överdrivet kul med fiskar men det är ju synd om fisken.

torsdag 21 januari 2010

viktig observation från mamma


statusuppdatering

la mig klockan 9 igår. vaknade först 02:20 obs somnade om, sedan nyss innan klockan ringde. båda gångerna vaknade jag av seriös huvudvärk. varför?? väntar på att den ska gå över

onsdag 20 januari 2010

bibblan

allting tar slut! jag tittar snart slut på twin peaks och snart har jag läst slut snabba cash. har dock lånat nya böcker från bibblan (utan att lämna tillbaka de gamla...) bland annat en bok som heter SÅ BLIR DU FOTOMODELL eller liknande. den stod skyltad.

övervägde även att stjäl-låna med mig fjärde twilightboken när jag märkte att hela två exemplar stod i reservationshyllan, eftersom att man numer måste leta rätt på sina reserverationer själv. fjärde boken var HUR tjock som helst. vågade dock inte ta den av två anledningar:
1. risken att bokens rätta låntagare letar upp mig och mördar mig i sann twilight.obsession-anda. orkar ej och har inte tid.
2. vet inte hur avancerat lånsystemet är, om man kan låna böcker som andra reserverat eller om den nu uppdaterade databasen är så avancerad att den börjar tjuta eller nåt om fel person lånar. 1 av mina mardrömmar: att bli påkommen/någon sätter dit mig med odygdigheter på biblioteket. inte för att jag någonsin har gjort något dumt på eller mot biblioteket, men är ändå alltid rädd att det ska börja tjuta när jag går igenom sensorerna som tjuter om man ej lånat boken. är typ rädd att någon ska ha smugit ner en bok någonstans på/i mig för att vara elak. gud så pinsamt det skulle vara!

tisdag 19 januari 2010

hej allihop

har ingenting viktigt att säga. jag lämnade in skoldatorn för omformatering idag, får igen den imorgon om jag har tur/var tillräckligt charmig.

tittar på cartoon network för att jag inte orkar byta. undrar vem som ligger bakom den kanalen och vad den personen har för problem. bara skitkonstiga program. nyss: datoranimerad katten gustaf, nu: en avsnitt ur en serie som handlar om antikroppar och annat äckel (i människan hectors kropp) som fightas mot sjukdomar. nya sjukdomar i varje program. eh??

måndag 18 januari 2010

skrattar och tänker på jesus

saker jag är:
17 år, 29 dagar
tjej
ganska söt
evigt hungrig

jag kan inte skriva något för att jag måste färglägga maria och jesusbarnet i snöstorm för en uppgift i kulturhistoria. simmade 60 längder totalt idag, simmade längder totalt detta år = ?? vill ha en simräknare??

känner mig inte särskilt mycket bättre på att simma! det tycker jag är drygt. här följer andra dryga saker när man simmar: kallsupar, svälja klorvatten, alla supersimmare som simmar jävligt snabbt *blir stressad*

när jag blir stor

jag är kattallergiker. är allergisk mot hund och häst också enligt blodprov, säkert resten av alla pälsdjur i världen också förresten. men vadå! "läste" detta i malvins blogg nyss och ofta. ofta jag inte tänker skaffa en katt när jag måste flytta hemifrån en dag.

ligger i thildes knä



lördag 16 januari 2010

klickbärt





agnes
grinar för att dessa bilder kunnat bli hundra gånger finare om jag ej hade spårat ur med blixtön