onsdag 30 september 2009

idag köpte jag nya vantar och

när jag köper saker utan att ha spanat in dem i minst två veckor så blir jag alltid tveksam i efterhand till om det var rätt gjort. tex idag köpte jag detta par vantar som ni kan se nedan på min bild trots att jag blockar en del av bilden med själva vanten i estetiskt syfte. jag behövde vantar och de här ganska varma men ifrågasätter ändå detta:
* varför ska jag ha vantar med rosetter på? rosetterna lär ändå trilla av
* varför ska jag ha vita vantar när allt vitt ändå blir skitsmutsigt i slutändan. tycker jag om smutsvitt frågar jag mig själv gång på gång men svaret blir alltid detta: nej.

hoppas på att komma över detta och i framtiden trivas med mina vantar eftersom jag tänkte ha dem hela vintern om det nu inte blir så kallt att man måste köpa sig ännu varmare vantar.

andra saker jag köpt idag utom vantar är:
köpte ut mina bilder på proprint detta kostade mig cirka hundra kronor
en present till thilde men kan ej visa den för hon fyller år den sjunde oktober
brämhults juice obs vet ej varför jag köpte det men ibland kan jag ej sluta köpa saker när jag väl börjat

tisdag 29 september 2009

mår illa


här är dagens outfit fast jag inte ens har varit riktigt påklädd idag. dagens outfit idag är är:
en skjorta
byxor
ett täcke
jag har fått min skjorta av mormor. även pyamasbyxor som jag fick av min mamma i födelsedagspresent förra året, och jag har tänkt på detta länge nu och nej ni får inte se dom.

fint väder idag

har inte varit ute själv men nuförtin kan man avgöra sådant genom att titta ut genom fönstret

måndag 28 september 2009

saker jag köpte idag


1 st smil päron 5 kr
1 st liten chokladmuffins (ganska äcklig) 5 kr
1 st kola 1 kr
obs :tänker i fortsättningen aldrig mer igen ta kort på något jag tänker fika.

dagens outfit 3


hej igen!! ja den här bilden tog jag exakt när jag kom hem. jag har städat lite i mitt rum men inte dammat av min spegel, men det relevanta är ju faktiskt fortfarande vad jag har på mig och idag har jag då alltså på mig:
ca 5 st hårnålar i håret
1 st vitt linne jag fick av mormor (ej synligt)
1 st strumpbyxor från H&M (lite synliga vid mina fötter)
1 st grön kofta från H&M (ej synlig)
1 par svarta jeans min mormor gav mig pengar till att köpa en gång när hon ej kunde laga mina byxor som var trasiga
1 senapsgul tröja jag fick av min mormor en gång
1 kamelfärgad jacka som jag köpte på åhléns för femhundra spänn hade kollat in den aslänge och sedan veckan efter så prissänkte dom den med hälften

ja som ni ser och inte ser är det mycket jag har på mig idag som inte syns. det är för att det är så jävla skitkallt på midgård att förutom om man en dag vaknar och känner att detta skulle vara en bra dag att frysa ihjäl på så måste man faktiskt klä sig ordentligt om man vill behålla sin kroppsvärme (som ju är livsviktig).

det var allt från dagens outfit klart slut hej då

jag ger upp nu

har redan adopterat typ 40 vilsna djur på farmville men idag kände jag att det var nog och så ni vet så får någon annan faktiskt ta det ansvaret hädanefter!

super stormen I

idag när jag gick hem från bussen i stöcke så såg jag först en regnbåge, sen blev det lite blött på min hand sedan slog det om till storm. blev mycket förbryllad!!

söndag 27 september 2009

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

längtar efter dagen jag slutar upp att känna ett behov av följande kombination: undermedveten förkärlek till att vara ful + klippa min egen lugg. resultat = ser ut som en dum idiot som försöker markera alternativ gothisk synthare som stil i håret men slutar upp med att vara totalt halvsatsad haha alltså vad är det med mig!!!! på detta så är min lugg fortfarande inte helt rak hahahahaha alltså!!! livet!!! här får ni bilder för att alla bloggar ska innehålla bilder nu för tiden köpte en kamera endast pga detta

före = är ändå en söt tjej trots att jag ej har kommit över det här med att ta kort i speglar ok har kanske inte världens rakaste lugg men det är ju coolt att göra saker själv nu för tiden

efter!!!!!!!!!!!!!!!! ser ut som ja ni ser ju själva


här har ni dagens skitoutfit!!!!!!!!!!!!!!!!!! god natt

det fattas en hand på min teckning


eline

lördag 26 september 2009

min första dagens outfit bild


hej nu är jag tillbaka igen. här ser ni dagens outfit i ett stökigt rum men tanken är att ni endast ska titta på mina kläder som jag har på mig som ju är:
1 st blå tröja från kupan city köpt billigt (som typ alla mina andra kläder) på kupan city i umeå
1 st cheap monday som min mamma betalade åt mig när vi var i malmö. ägde ett par likadana byxor innan men dom gick sönder direkt så väntar ju på att samma fenomen ska hända med dessa byxor också
1 par röda strumpor (lite juliga)

ps ska försöka städa rummet och damma av spegeln till nästa gång jag byter kläder om jaa kanske två dagar, så att kommande dagens outfit-bilder blir lite trevligare att titta på!!

samlar

måste sluta sitta en lördagkväll och underhålla mig med *spotlights* på bloggkoll, skratta åt nån som har döpt sin blogg till en gayshas memoarer. alltså vad är egentligen grejen med att göra något man är till sin identitet när man bloggar tex om jag blir mamma ska min blogg heta ungradisamamma16, om jag blir gay ska min blogg heta gaydisorna, om jag dör ska min blogg heta dod_tjej92. eller alltså fattar ju att om man mest är intresserad av sitt barn eller sin sexuella läggning så måste man ju få blogga om det men det måste ju vara någon här som fattar när jag säger att det känns som om det mer blivit till en "GREJ" än en grej.

nä ok förlåt man får va som man vill för nu är det så här egentligen att jag vaknade en morgon och kände så här måste sluta gnälla över så jävla onödiga saker på min blogg men alltså vad ska jag göra då? vad har jag ens min blogg till? så ok ok, tänkte så här: prövar ett annat stuk nu: redovisar inköp + dagens outfit fr o m nu i en vecka kan skriva om vad jag gjort under dagen så ser vi vad som händer. det blir säkert roligt. något ni kan se fram emot!!! mest jag!!! hej då

cellulitkrämer så fungerar de

min mamma kom precis in med min historiabok 'PERSPEKTIV PÅ HISTORIEN A' och sedan sa hon så här: det här är ju en intressant bok. sitter här och önskar att jag kunde känna likadant!! kom ihåg: börja tycka det för att underlätta historia a som jag nu ska läsa ett år framåt.

fredag 25 september 2009

lovar

det ska bli lite roligare här framöver

torsdag 24 september 2009

haha!!!

vill hellre blogga än:
* läsa om egypten
* läsa till ett historiaprov jag inte ens förstår vad det är på
* läsa klart boken mig äger ingen
* välja ut en massa scenarion ur mig äger ingen om tex jaa jag vet inte ens vad det är på hatar att läsa böcker för att andra tvingar mig kan bara läsa om jag själv tycker det verkar näz
* lära mig en kort text utantill så jag kan berätta om den på kulturhistorian
* laga mat
* olika andra saker man egentligen vill göra men ba helt enkelt ej orkar styra upp tex läsa klart en bok man fick krav på från bibblan idag asså det kanske är dags men jag kan inte ens läsa på eftermiddagar somnar ju bara!!

men ja nu är det iallafall dags alltså att välja ut iallafall en grej att göra till att börja med hej då

tisdag 22 september 2009

skärpningen + jag

kokade nudlar på jennys spis idag och fast hon poängterat tjugo gånger att hon faktiskt har ett durkslag så provade jag lyckan med att försöka hälla bort vattnet med genom kombinationen lock+kastrull och följande händer: tappar _alla_ nudlar i slasken. plockar upp, sköljer av, äter och ba amen sånt är livet. åt asvidirga tartex-bacon till + kryddade nudlarna med curry för att dölja eventuell vidrig slasksmak hahaha asså definitivt bland det äckligaste jag någonsin lagat till mig själv var ju det.
nuvarande facebookstatus = äter mat från slasken.
en förmodad framtida facebookstatus: är magsjuk

måndag 21 september 2009

meh

har skrivit så lite denna månad ser jag nu

tobias fjälkeby

accepterade precis en vänförfrågan på facebook från en tobias fjälkeby, tryckte på acceptera så snabbt att jag inte ens hann reflektera över att jag inte ens känner någon som heter så. dåligt gjort: måste sluta att bara acceptera saker så där, kan ju va farligt.

onsdag 16 september 2009

asfalt

mamma tycker att min farm på farmville är alldeles onaturlig eftersom djuren står så fint uppradade bredvid varandra, men vad ska jag göra då, när de inte ens kan gå självmant**gillar ordning**

förresten asfalterade de om vägen i stöcke för några dagar sedan, typ första gången på tio år. detta händer: åker med mamma till skolan men när jag stänger dörren så kläms axelremmen på min väska fast, märker ej detta. axelremmen som hängde utanför går ej sönder av att köras typ en och en halv mil men den blir däremot asfalterad och så även mina händer när jag tar upp den och skrattar åt den *är dum*. faktum: kommer alltid hata asfalt hädanefter, förrädiskt är vad det är. fattar varför man har det på vägar, det går ju aldrig bort. asfalterade även ett av handfaten på midgårdsskolan när jag av någon anledning fick för mig att jag skulle tvätta bort asfalten (vad tänkte jag då??? det är ju ASFALT). lyckades dock skrapa bort det mesta med tumnageln, gjorde detta enbart på ren skräck för tänkte att annars skulle städet slå ihjäl mig.

nu börjar idol följer ej denna serie egentligen men idag är det i umeå så kan inte inte se

söndag 13 september 2009

sjuka bilder på mig när jag dansar


tvättar håret

igår var allt balsam slut så då tvättade jag håret med schampoo istället. orkade dock inte skölja ur det ordentligt och sedan gick jag och sov med blött hår och nu imorse var håret fortfarande blött med schampoo i så jag blev tvungen att skölja det en gång till = det blev som att jag tvättade håret två gånger fast jag bara gjorde det en gång.

fredag 11 september 2009

alltså

jag ska ju börja skriva här igen snart vänta bara

söndag 6 september 2009

hej IIIIIIII

hej
dags att sova nu
ps. nu på tisdag kommer tokio hotel till stockholm hörde detta precis, källa: spotify. om jag hade mina försäkringspengar för vanprydande ärr i ansiktet på kontot just i detta nu hade jag åkt på momangen obs inte ett skämt vill jämföra killen som ser ut som tom kaulitz på min skola och tom kaulitz IRL för att se om dom är så himla lika egentligen. dessutom: tanken på att stå mitt i en svart smet av svett + smink + galna gråtande brudar och ej kunna röra sig bara blunda och gunga med i gunget tycker jag känns tilltalande. tror det skulle påminna mig lite om tiden då jag inte var född utan låg där i min moders livmoder och jag kanske kunde få en flashback och vara den enda som kom ihåg tiden då jag inte ens var född. då hade jag kunnat skriva en bok om det, eller kanske bara döpa om min blogg till ungtfoster16 och blogga om det. då kanske någon iallafall ville läsa i min blogg.

kram kram god natt

ps2. ändrade detta inlägg 70 gånger förlåt för det om någon tog skada

fredag 4 september 2009

ikväll

går ju inte och lägger mig av en anledning: måste skörda tomatplantor klockan två inatt. skulle egentligen kunna skörda på morgonen imorgon men vågar ej ta risken att råka försova mig och vakna upp till sjuttio döda tomatplanter.

en annan obekväm sak som hände idag

var så kissnödig att när jag kom hem att jag inte ens orkade schasa ut sven från toaletten när jag skulle kissa. det blev en obekväm stämning men var mer kissnödig. ångrar mig nu, får fortfarande en olustig känsla när jag ser bilden i huvudet: jag kissar, sven försöker så oberört som möjligt leka med en tops.

en pinsamma saker som hände idag

hej
idag när det var tio mintuer kvar tills bussen skulle gå så gick jag in på body shop i kungspassagen för att döda tid. tänkte pröva en parfym på mig själv så att jag kunde lukta gott medans jag åkte buss för att förhöja upplevelsen att åka buss men följande hände: när jag skulle pröva parfymen så var det som en sticka på korken istället för en spray så när jag tog upp stickan med ena handen tippade jag flaskan med den andra. hörde hur det plaskade till under mig och sedan hände följande inom loppet av tre sekunder: satte på korken ställde tillbaka flaskan gick ut så naturligt men ändå snabbt jag kunde.

onsdag 2 september 2009

septembris

hej
måste förklara och ursäkta mitt tidigare inlägg: jenny har också fått en skoldator nu eftersom till slut blev hennes klass den enda som inte hade en ungefär, och då fick hon 93ornas upplaga som ju är en bättre dator med större hårddisk och mer batteri osv osv så himla mycket bättre osv. hittade bara ett fel igår: tangenterna sitter för tätt/snett/brett så det blev svårt för mig att skriva begripligt. dessutom var jag lite upprörd igår eller kanske lite exhalterad över att kanske ha en bloggläsare och därför kände jag inte att det var så viktigt att rätta att jag tex lyckades stava fel på särskrev på två olika sätt. klockan är kvart över åtta, jag börjar tjugo över två, är så himla vaken.

tisdag 1 september 2009

hallå du där din fjant

viktor om du läsaer min blogg måste dyu kommentra det här inlägget annars tror jag som det är att bara ágent_victor (EJ: VICTOR NYGREN "AGENTREN") soim läser min blogg och ej e nvegan

hej då tack för mig

ps fin lägiz jenny bra att vi städis idag

ps2. särskriver dom dom särksriver särsrkiver?!??!?!?!?!