onsdag 29 juli 2009

cyklar

gick ju för att hämta cykeln men när jag kom fram så var den borta igen. gillar att någon stal den stulna cykeln = ser det som en bekräftelse på att jag är uppsagd som ägare.

dilemman

jag måste tvätta håret inför urkult men jag orkar inte!! listan på saker jag måste göra blir ju bara längre:
* hämta cykeln
* tvätta håret
* mata sven
* tvätta sven
* leka med sven
* krama sven hej då
* sova

en rolig grej som hände när jag cyklade idag: såg att någon skrivit något på trottoaren med sånnadär trottoarkritor. såg ej vad just exakt då men det gjorde inget för att det var skrivet igen typ tio meter senare: "MASSAGE 20 METER" och jag ba ok skönt, sen efter tjugo meter står det framför en infart till ett hus ba: "DROP IN MASSAGE 12:00-14:15". lågkonjukkan måste ju ha slagit hårt mot stöcke!!

är det nån som vill ha min cykel

idag berättade min moster att hon hade hittat min stulna cykel i ett dike. for och tittade på den när jag var på väg till min mormor, och det var så himla pinsamt. kunde inte ens ta hem den. dels för att jag redan satt på en cykel men mest för att jag inte ville att någon skulle se att jag tog tillbaka den. den låg bara där, helt hjälplös och kastad på marken. fattar inte att min cykel var så dålig att tjuven inte ens ville behålla den. vet ju att den är dålig, men asså, för dålig för en tjuv? ska fara och hämta den någon gång inatt. inte för att jag vill, men man måste ju ta ansvar för sin cykel.

tisdag 28 juli 2009

mitt favoritspel på jorden

älskar att det inte finns någon blockfunktion på spelbräde i betapet = om jag blir nekad att delta i ett spel kan jag fortsätta ansluta tills personen som inte vill spela med mig lämnar spelet eller alternativt dör av ilska

efter att ha anslutit till ett spel och blivit nekad hundra gånger och ändå ansluter igen så brukar man få meddelanden i chatten tex:
--Vickan--: du e blond va?

måndag 27 juli 2009

söndag 26 juli 2009

tjuveri

inatt har jag hämtat min cykel. jag lämnade den vid busshållplatsen i fredags när jag åkte buss till stan, men sedan åkte jag aldrig buss tillbaka så att jag kunde hämta den, för att min mamma hämtade mig. en gång hade jag tre cyklar, men nu har jag bara två för att en blev stulen efter att den hade stått vid busshållaplatsen olåst i en månad. jag är fortfarande förvånad över detta. jag trodde att ingen stal saker i stöcke men nu vet jag bättre. det var därför jag hämtade min cykel inatt, trots att den var låst. jag kunde inte riskera att den också blev stulen för då skulle jag bara ha en cykel kvar. min fulaste cykel skulle jag ha kvar. egentligen skulle det väl funka, för det är en fungerande cykel. men den är ju ful.

lördag 25 juli 2009

det var ju sista dagen på praktiken igår. kändes som en skön känsla att gå hem för sista gången. måste säga att jag föredrar sommarlovet.

torsdag 23 juli 2009

Kom ihåg att stanna hemma om ni får svininfluensan. Det står med säkerhet i VK eftersom jag högläst en artikel om det tre gånger idag. Alla som får influensasymptom ska bädda ner i sig i sängen och sedan vila ytterligare ett par dagar framför TV:n eller med en god bok. Jag är lite sjuk just nu, men det är inte influensa för att: En vanlig förkylning är ett rinnovirus. Influensa ger inte rinnande snuva utan elakartad hosta, hastigt insjuknande med feber och ont i kroppen.

Gillar hastigt insjuknande. Då kan man bli sjuk när som helst. Ingen går säker!!

Sista dagen på praktiken imorgon. Upptäckte nu att jag skrivit hela detta inlägg med versal i början av meningar. Har kanske frisknat från gemensjukan!!!! HAHA SKOJA!!!!!!!!!!!!! Är lite yr i huve. Hej då.

förslag på vänner till lars ohly

Thåström
Mona Sahlin
Alla som röstade på vänsterpartiet i det senaste riksdagsvalet

onsdag 22 juli 2009

lars pohky

idag när jag loggade in på facebook hände detta:

Lars Ohly har accepterat din vänförfrågan. Eftersom han är ny på Facebook bör du Föreslå personer han känner. för ungefär en timme sedan

har nu endast en fråga: va?

klickbart peace and love





söndag 19 juli 2009

skräpmat

idag när vi åkte hem från skellefteå så stannade vi i bureå* för att äta på frasses. tycker det är alldeles för dyrt med super skräp mat egentligen, och dessutom brukar jag ofta bli mätt på att dricka drickan innan jag ens fått maten. men köpte iallafall en *VEGOMENY* & fick vänta i hundra år på att de skulle ropa upp min beställning, och när de väl gjorde det så biträdet ba du vi har inga vegburgare, går det bra med en laxburgare istället? nä för jag äter inte kött sa jag, och då tittade han bara på mig så här: ????? och sedan sa han: en laxburgare då?

fick vegburgaren till slut iallafall, grät av paltkoma sen.

*obs bygdeå

torsdag 16 juli 2009

spikmattor

har för första gången i mitt liv provat en spikmatta.
detta hände: blev kissnödig.

trästocksfestivalen

jenny ringde idag för att förklara sin kärlek till tältning och för att ge mig en önskelista. jag skrev ner den så att jag inte skulle glömma den.
* tjocksockar
* en sovsäck
* mjukost
* myggnät
* silvertejp

tisdag 14 juli 2009

hej hej

äntligen har mitt helhjärtade hat till damm återvänt.
kände idag, första gången på en månad, inspirationen till att dammsuga. har dammsugit och dammtorkat allt dammvänligt i mitt rum. dammsög även taket, det bodde spindlar där tidigare. vet någon om det betyder något dåligt att man har mycket spindlar i sitt rum? har alltid undrat det. nu har jag bara ett moment kvar innan jag kan känna mig som en ny människa: måste skura. inte världens roligaste sysselsättning precis, men men!! man kan ju inte få allt här i livet. hej då.

måndag 13 juli 2009



89 år nej det tror jag inte på

'men vet du då måste det vara min son som satte mig här, för jag vet att min dotter aldrig skulle göra något sådant'

praktiserar 08-15

söndag 12 juli 2009

sveket

läser harry potter men har fått seriös läsmigrän. får ont i huvudet av texten. jag vet inte vad jag ska göra, det är ju så spännande nu. måste ta reda på vad som händer med harry. det var så länge sen jag läste böckerna om harry potter, fick den första boken när jag fyllde åtta. sen älskade jag harry potter av hela mitt hjärta tills jag gick i sjuan , började inse några grejer då som att det skulle bli svårt för mig och harry potter att bli apkära och gifta oss för att tex a) jag hade fortfarande inte fått något brev som bjöd in mig till en trollkarlsskola b) harry potter var skitmycket äldre än mig c) han var redan kär i changbruden. det var jobbigt att inse, särskilt eftersom att man tänkte att det kanske egentligen inte spelade någon roll eftersom att harry potter var ju fan en trollkarl.
färgade håret svart så att det skulle matcha mitt hjärta.

lördag 11 juli 2009

jag är inte arg

drömde att jag i en hel vecka glömt att gå till praktiken. grät av oansvarighet i drömmen. drömde även att klockan var fem på eftermiddagen, därför blev jag lättad när den bara var 12 trots att jag ställt väckaren på 9.

fredag 10 juli 2009

ibland när jag ska sova jag blir nervös av att inte kunna somna, och sedan kan jag inte somna för att jag är nervös. nu var jag tvungen att läsa föregående mening 2 gånger för att själv förstå vad jag menar men jag har förstått nu. tips till de som inte förstod, alltså. nu ska jag ge andra tips.
här är mina tips(läs: saker jag testat) för att kunna slappna av för att kunna somna när man inte sover:
*skriva något (gör ju detta just nu. dåligt tips egentligen. känner hur datorstrålningen tränger sig in genom ögonen och vidare till hjärnan och strålar bort sömnfunktionen.)
*lyssna på låg lugn musik (brukade lyssna på vaken med p3/p4 på radio förut. blev arg när de spelade överdrivet dansvänliga låtar tills jag insåg att det hette "VAKEN" av en anledning)
*läsa en bok (ganska dåligt tips, egentligen. lägger inte från mig en bra bok även om jag är trött och kan inte tvinga mig att läsa en tråkig bok)
*äta något (funkar aldrig men bra när man är hungrig)
*städa (bra men dåligt. blir alltid trött halvvägs efter att jag hällt ut och sorterat i någon låda och sen vaknar jag upp till super stöket 1 nästa morgon)
*rulla tummarna (funkar inte + töntigt!!!)
*räkna får (funkar ALDRIG!!! vem kom på detta? fruktansvärt tråkigt så det slutar bara med att man räknar andra saker tex hur mycket tid det är kvar tills man måste kliva upp. dessutom så har vi bara typ sex får!!!!! kul att räkna!!!!!!)

kan höra av mig en dag när jag kommer på något som funkar på riktigt. hej då sov gott nu ska jag sova. hoppas att jag ej somnar på praktiken imorgon för om jag gör det så måste jag dö av skam. kom ihåg det. hej då.

onsdag 8 juli 2009

ingen blogg

praktiserar på ett sjukhem. ofta långtråkigt men roligt. somnar på eftermiddagarna och så kan jag inte sova på nätterna. kliver upp 7. spelar fia med knuff, går promenader på 50 meter, förklarar 70 gånger att du inte kan gå hem för du bor här nu, bråkar, dukar, dukar undan, sopar, tar lunch, pratar om vädret och tittar på TV. alla är snälla.

hej då.

måndag 6 juli 2009

ROLIGT

någon har läst min blogg efter att ha googlat "katt sven"

hej

jag har ju ett seriöst sommarjobb som jag ska börja jobba på om en stund. om typ 8 timmar. kan ej sova för är skiträdd för att försova mig. försov mig i lördags men det gjorde inget. jenny sa att jag skulle kliva upp klockan nio. sen vaknade jag klockan åtta och tänkte att jag skulle sova en timme till. var hos jenny klockan tolv. hon ville att jag skulle äta gamla smultron och nyöpppnad majs men jag åt mest smultron. superkillen var där också. drog ett skämt för honom. han tyckte jag var rolig. gillar den nya killen skarpt. han kan köra bil så han körde oss till skellefteå. nu har jag tappat tråden om sommarjobbet. bryr mig inte egentligen men nu har jag lyckats förvirra mig själv.

jag har så himla många gratis sms. kan ingen skicka ett sms till mig?

söndag 5 juli 2009

norrland

såg en älg från bilen igår. den stod vid ett gräsfält mitt i natten och gjorde ingenting speciellt. jag har sett två älgar i mitt liv. båda gångerna var på natten.

fredag 3 juli 2009

sven spelar boll

asså

nya blogkoll är:
* fult
* opraktiskt

torsdag 2 juli 2009

gillar betapet

» V.g. invänta dina motståndare...
» nellie414:s tur.
» Jinny gav upp!
» nellie414 fick 0 poäng i tidsavdrag och 8 poäng extra för andra spelares bokstäver (0-0+8=8 poäng)
» nellie414:s nya rating är 1599 (+63).

ägg

trubbel säger:
imorse åt jag ägg
trubbel säger:
hade femtionie stycken
trubbel säger:
var tvungen att göra någonting
trubbel säger:
men det var så himla äckligt
trubbel säger:
och händerna luktar råa ägg
Nellie säger:
haha ägg!!!
Nellie säger:
vill äta ägg!!
trubbel säger:
har 55 nu
trubbel säger:
ska ha en äggfest

kvart lver fyra

ansökte precis om att få vara gift med min pojkvän på facebook. är det att ta det ett steg för långt? att spexet blir liksom på bekostnad av vårat förhållande. driver jag med min egen framtid nu eller? vad händer om han nekar mitt förfrågan om facebookgiftermål? är det officiellt över på facebook då eller? kolla det här är ju anledningen till att jag måste sova på nätterna. tar facebook så seriöst att det blir till en mardröm.

jag måste ringa min kille

hjälp

asså nya 'bloglovin'. haha. hahahahaha.
(L)
är vaken för har fått en knäpp. gillar mig själv ändå. det blev skitvarmt i rummet så jag öppnade fönstret och hade det öppet tills jag hörde en geting. trodde ju typ att getingar sov på natten?? på tal om kryp så burade jag in en skitäcklig insekt i en glasburk idag. vågade inte slå ihjäl den för den var så stor. man har ju bara one shot liksom, missar man går den ju till attack. jag vill aldrig vara med om en attack. jennys superkilles kompis klagade förresten på mitt sätt att prata på och sa att det var typiskt norrländskt att inte använda pronomen i början av en mening. (jag) säger så här: vadå. kan inte tänka på detta mer. tänker bara på krypet som ligger där i glasburken och... andas. den kommer ju aldrig dö. borde slå ihjäl den eller släppa ut den som en äkta djurvän. vet inte. jag kan inte ens tänka på sånt här. detta är ett för långt blogginlägg. förlåt.

onsdag 1 juli 2009

dör

tar igen sömnskulden/klarar inte av värmen. har sovit över tolv timmar om dygnet sen jag kom hem till stöcke. gillar att alla peppade den här dagen och ba YES 30 GRADER och sen ba regnar det. ville sova i regnet då. haha, är så himla svettig. orkar inte duscha i varmvatten men det känns för obehagligt att duscha i kallvatten. får väl ligga här och ba fräta i svetten då. ska koka ett ägg nu. herrå.