söndag 31 maj 2009

ingen läser på en varm dag men jag måste varna

jag råder ingen i hela världen att ha kortison i ansiktet. man kan ha det på sina eksem på kroppen men har man eksem i ansiktet ska man gå till vårdis.

protopic funkar på eksem runt ögonen. det är bra. det följer även med en bipackssedel om olika biverkningar man kan få och hur man ska hantera protopic. exempel:
2. INNAN DU ANVÄNDER PROTOPIC
VAR SÄRSKILT FÖRSIKTIG MED PROTOPIC
- Om du har inflammerade hudskador. Använd inte protopic på inflammerade hudskador.

bra. klart och bra. hej då.

assååååååååå

jag har varit snuvig ända sedan jag vaknade idag, måste ju vara allergisk mot sommaren. mår inget bra i ögonen ända sedan krypattacken igår. är alldeles svullen. det enda som är roligt när man kliar och är svullen är kortison så nu har jag smort kortison runt ögonen. vet inte riktigt varför, man ska ju inte göra så. man ska inte ha så stark kortison i ansiktet. då blir det inge kul har jag hört. fast jag gjorde ju så för att jag trodde att det skulle hjälpa.

en är sann gissa vilken


är på fest~~~~~~

GILLAR


lördag 30 maj 2009

olika faser



dagens dag

det var fruktansvärt varmt ute idag. så varmt att jag åt glass till frukost. det var skönt. klockan elva imorse promenerade jag och thilde utan skor till OK för att vi skulle handla men det var så dyrt så ingen köpte något. utom thilde för hon köpte en dricka.
vi hoppade ut genom fönstret. det var därför vi inte hade några skor.

en fotograf fotade mig igår för att han skulle sälja vimmelbilder till olika tidningar. när jag berättade det för min pojkvän han ba ok hoppas du söp eller knullade på bilden och jag ba ok *du är ju ett hopplöst fall*. men annars var det en bra dag.

när jag cyklade från sofiehem till stöcke så fick jag ett kryp i ögat. sen hände det cirka fyra gånger till, i exakt samma öga. trodde att jag skulle bli blind men jag ser fortfarande. hej då.

fredag 29 maj 2009

en anledning till att inte spela slumpat spelbräde i betapet

» V.g. invänta dina motståndare...
» vattenpass:s tur.
» vattenpass: SKJUT (174).
det roligaste på kursprovet: pratade om segelbåtar utan att veta hur man sa segla. gissade på typ segeln hahaha men haha ja. en gång sa jag bootfahren, hoppas man kan säga så. vet ju inget. det är kul. riktigt roligt.

+ detta: trodde att kursprovet var över idag men nu är det en "liten" skrivdel till. kan inte leva. trodde detta var över, trodde jag kunde andas ut nu, trodde inte att jag behövde gå på en tyskalektion till. men ok. klart jag går på tyskan. min enda lektion på tex tisdag *kul*.
är så peppad på kursprovet att jag till och med startat en nedräkning nu

torsdag 28 maj 2009

jag vill inte läsa veckorevyn men jag vill så gärna ha blå ögonskugga

på bloggkoll såg jag att veckorevyn har ett SUPER ERBJUDANDE just nu. för femtio kronor + porto på tjugo spänn får man tre veckorevyn och EYEDUST OCH PENSEL FRÅN FACE PÅ KÖPET!!! och ögondammet är blått. o, inget smink är lika fint som blå ögonskugga.

muntliga delen av kursprovet i tyska imorgon. är så laddad att jag inte kommer kunna sova inatt av överladdning. ser fram emot detta. hej då.

en sak som hände idag

imorse: sprang till bussen. fattar inte hur den kunde komma före mig när jag alltid går i perfekt tid för att hinna med den, något måste ha blivit fel idag. busschauffören väntade på mig medans jag genade genom ett snår. snällt av honom. gillar ju när folk väntar på mig.

har ju förresten skrivit min novell nu *är fri*
nu blir det roligt för mig
haha råkade precis publicera ett inlägg som bara var en rubrik. kan inte förmå mig att ta bort/ändra det nu. kul. ska skriva en novell nu, sen är det över. då kan jag skriva mer här.

du

onsdag 27 maj 2009

*ramla inte av sömncykeln*

sov lite inatt, sov lite nyss, kommer: sova lite inatt.

idag hade jag datakunskap för sista gången i mitt liv. det är kursprov i tyskan igen på fredag, delen när man ska tala. kan ej tala på tyska så jag vet inte hur jag ska ta mig ur detta. måste få godkänt i tyska för annars har jag lagt ett år på att läsa tyska för nada obs är seriöst orolig över detta.

livet: går upp går till skolan är i skolan tänker på skolan
snart lov

regnar ute måste sova kan inte allergisk mot värmedynan för min nu döda katt elvis har legat på den är allergisk
mot damm
måste städa

tisdag 26 maj 2009

går i skolan 2

exakt när jag skulle gå hem idag så stormade jättemånga barn skolan och jag var fortfarande chockad över kursprovet i tyska som jag gjort klart fem minuter tidigare så jag gick in i ett barn som började skrika. det var exakt det jag ville göra hela kursprovet. skrika alltså. nä men ok var ju ej så nervös men helvete vad svårt det var. det enda jag önskar är godkänt i tyska så jag får börja slänga och lämna tillbaka saker någon gång.

på matten sa jan att alla hade klarat kursproven i matte A. det var roligt. jag trodde inte att jag inte skulle klara det men det blir bra stämning ändå. annika blev glad och sen fick vi gå.

lördag 23 maj 2009

varför jag inte bloggar = en uppgift i samhällskunskap äter min tid. jag jobbar inte med den hela tiden, men även om jag inte gör det så tänker jag på den hela tiden. uppgiften är att i pedagogisk serieform (hahahaha) förklara eller exemplifiera ett antal begrepp inom statsskick och sveriges styrelse. har inte ens gjort halva. hade kunnat vara klar nu om det bara inte hade behövt vara en serie, att behöva göra en serie får mig att dö lite inombords.

ok har:
* förklarat alla begrepp inom allmänt om statsskick och gjort om dem till en dialog att ha i ~SUPER SERIEN~
har inte:
* förklarat eller eller ens fattat den andra delen som heter "sverige" där begreppen är typ så här: regeringens uppgifter, olika sätt som förslag kan väckas i riksdagen, ETT POLITISKT ÄRENDES VÄG FRÅN FÖRSLAG TILL BESLUT OCH GENOMFÖRANDE osv osv
* ens börjat rita själva serien
* sovit
* dött

ps. jag vet inte varför jag bloggar om skolan klockan tre på natten mitt i en helg
ps 2 eller varför jag gör det när jag själv tycker att det SUGER att läsa blogginlägg som handlar om skola
ps 3 kursproven i tyska startar på dienstag. **(L)SER FRAM EMOT DETTA(L)**

ps ps 4 varför en serie????????????????

fredag 22 maj 2009

torsdag 21 maj 2009

TYPISKT

fattar ej var tiden tar vägen varför har jag fortfarande två samhällskunskapsuppgifter och en svenskauppgift att göra nu har ju hela dagen gått också

varför kommenterar ni inte i min blogg


idag vaknade jag först klockan halv sex på morgonen och sedan klockan två på eftermiddagen.
jag åt frukost när sven åt lunch.

jag ska

gå och lägga mig men jag kan inte

det gick bra på datakunskapsprovet. i slutet av lektionen stod min datakunskapslärare anita bakom mig när jag stängde ner allt på datan så då fick hon se min katt sven, eftersom jag har honom som skrivbordsunderlägg. oj vilken häftig katt sa hon. sen pratade vi lite om sven. står han i ett fönster frågade hon ja det gör han sa jag. ett fint ögonblick i mitt liv. sven är ett bra samtalsämne, han är min katt och jag tycker om honom. hej då.


1. går till skolan/ 2. varför vandaliserar ni på linje 126 umeå\norrmjöle
3. vi sitter ute/ 4. maja

onsdag 20 maj 2009

datakunskap


maja kan det här med powerpoint/ lägg märke till exemärret på min armbåge

tisdag 19 maj 2009

oj glömde nästan detta

kursproven i tyska startar nästa vecka

grim

hej kan någon säga att allt eller att minst ett av dessa är ett skämt:
1. att vi har datakunskapsprov imorgon
2. att det är ett prov på datorns alla delar
3. att när jag laddar ner dokumentet "datorns alla delar" på fronter så kommer det upp ett femsidigt word-dokument med roliga rubriker som tex följande:
* mikrofon och keyboard
* datorns språk
* CD och DVD Skivor
vilket jag antar att man ska kunna tills imorgon.... hahaha... har aldrig ens sett detta dokument tidigare men ok det är kanske dags att börja gå på datakunskapen då

en rubrik så att min pojkvän ska ha nåt att trycka på när han läser mina inlägg från bloggkoll

västerbottens folkblad ringde och sökte min mamma nyss åh tänk om jag får vara med i tidningen

det är bara eksem när ska du fatta det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thilde har sagt till mig att jag har ringorm fem gånger nu. men jag har inte det för man blir smittad av marsvin och den enda jag känner som har ett marsvin är thilde men jag har aldrig tagit i polly (eller molly) eller några andra djur överhuvudtaget för jag är ju pälsallergiker. om ni hade GLÖMT. mitt utslag är ett EKSEM thilde, det är inte ringorm för ringorm såg ut som ringar senast jag googlade och mina eksem ser inte ut som ringormar de ser ut som eksem. det kan du lita på för att jag är ju ganska bra på att veta hur eksem ser ut eftersom jag har haft det nu i cirka: TVÅ ÅR. thilde bara för att du hade ringorm en gång behöver du inte låta det gå ut över andra.

varför skriver jag det här när jag har sjuttio olästa inlägg på bloggkoll. jag tycker inte ens det är roligt att läsa just nu, jag vill trycka på knappen som heter markera allt som läst men jag kan inte förmå mig. kan bara trycka på... nästa... och nästa.

söndag 17 maj 2009


1. här är vi 2. lika bra vänner som kissie och claudia
av malin

tog sveriges förlust så hårt att det blev en slags bakfylla

klev upp för över fyra timmar sedan, har fått minst åtta timmars sömn men är fortfarande NYVAKEN. om jag somnar nu har jag förstört min dygnsrytm i tre dagar framåt, vet inte vad jag ska göra. min kropp skriker att jag ska sova fast i mitt huvud vet jag att det inte är värt det men min livmoder lockar mig till det första alternativet för ligger i en pöl av mens... värk.

en dag föder jag ett barn och då vet jag att det var värt det

lördag 16 maj 2009

hahaha

jag förstår inte att la voix inte vinner

ESC


fredag 15 maj 2009

omskuren och

nytt uttryck jag lärde mig idag när jag fönstershoppade på tradera: ombloggad
ex: mycket ombloggad klänning
betyder att många bloggat om den, antar jag. önskar att min katt var en ombloggad katt så jag kunde sälja kopier av honom på tradera.

torsdag 14 maj 2009

nu kliar det under ögat. skönt, för ibland känns det som att jag inte är mig själv om ingenting kliar. nä skoja, så är det inte alls. vad gör jag här. vad gör jag i min egen blogg när jag borde sova.

nej när jag skriver det här så tänker jag att det är roligt att skriva saker när man vet att någon läser. fast ibland är det tråkigt också. som när man skriver för att skriva. imorse klockan sex när jag halvsov i min pojkväns säng så drömde jag att jag vaknade och gick upp till att alla var vakna för att de var arga på mig. det var en obehaglig dröm men den var inte sann. ibland bloggar jag bara för att blogga. det är roligt för mig när ni läser men det kanske inte är lika roligt för er då.

aldrig ska du ge dig

idag

färgade håret idag. ser ut som en kvast *roligt*. inväntar den allergiska reaktionen nu. under tiden: utöver jag själv så länkade även virre min blogg på facebook var det därför jag hade förti läsare igår? åtta idag *SKÖNT*

onsdag 13 maj 2009

dagens fönstershopping

missade bussen hem klockan halv tre med två minuter på grund av all fönstershopping jag gjorde idag. fönsterköpte detta:
*en tjock guldfisk
*en liten fisk som såg ut som hitta nemo
*en nympfparakit
*en kanariefågel
*en undulat
*tre akvarier
*en voljär
*en tjock hamster
fönstershoppade även på åhlens. där fönstershoppade jag att jag gick tillbaka i tiden och valde att INTE köpa min nya jacka för femhundra utan istället vänta på prissänkningen med tvåhundra kroner som de skulle genomföra två veckor senare.

svenni


bloggkoll

sluta blogga en stund det blir så mycket att läsa för mig och jag har inte tid med det

måndag 11 maj 2009

~the final countdown~

har börjat titta på en tvserie om skönhetstävlingar för barn igår. hittade på youtube. länkade trailern på facebook för att det skulle finnas mycket fet respons när jag loggade in idag men det är ju SÄLLAN man får respons på facebook. hade glömt.

en lista över dryga saker:
* facebook
* för lång lugg
* när det blåser ute
* när man går hem och luggen blåser i ögat på en

listan över bra saker:
* sex timmar kvar till jennys födelsedag
* jennys födelsedag
försökte skriva till jenny att hon fyller år imorgon men hon svarade inte. skulle gissa att det kanske inte kändes som en nyhet för henne. det gör det iallfall inte för mig. hej då.

söndag 10 maj 2009

saker jag gjort nu

sitter på altanen. datorn exploderar av överhettning om: 1 minut 25 sekunder. om jag länkar min blogg på facebook får jag kanske fler läsare. kan inte riktigt tänka klart för det är så varmt på altanen. tror att jag råkat styra upp ett solsting. inge roligt jag försöker ta mig härifrån men det känns som att jag har svettats fast.

vad göra

gjort idag

bytte lakan
gick och la mig
sov
vaknade
dammsög
tittade på scrubs och åt godis till frukost
dammsög min byrålåda
tittade på scrubs
fönstershoppade olika saker på blocket
dammsög golvet en gång till
tittade på scrubs
tittade på scrubs
tittade på scrubs

en sak till

dåligt med besök igår vet ni inte att besöksmätaren sjunker när det är ingen som läser min blogg å snälla glöm inte att läsa det här för har redan publicerat inlägget det syns redan på bloggkoll åh nej ingen återvändo vad göra
det är dags att sova igen. är så trött att jag blundar och skriver. skoja ba. va ska man ha ögon till om man inte använder dom. måste dammsuga imorgon kom ihåg. torka bort samlingen av damm som lagt sig på garderoben. det är högt dit men jag når om jag står på en stol.

lördag 9 maj 2009

den här dagen har min kropp utövat ultimat trötthet på mig. blir väldigt trött ibland men brukar sova då. kan räkna upp två nackdelar med att sova: 1. när man vaknar är man nyvaken 2. om man sover med kläder på är man nyvaken och äcklig.

mår illa av att vara nyvaken men ibland tycker jag att det är ok att vara äcklig. utom på händerna. kom ihåg att tvätta händerna, det kan vara bakterier på dom. hej då.

fredag 8 maj 2009

en anledning till att inte ha facebook

man kan inte ogilla saker längre

torsdag 7 maj 2009

ibland om man känner sig otränad kan man träna. det gjorde jag idag men jag är klar nu. ligger i min säng dör av törst orkar inte hämta vatten. somnar ändå av utmattning strax. lär väl vakna kring tre igen. då kan man blogga, om man vill. annars kan man tänka olika saker. till exempel
* varför är jag vaken
* en dag ska jag lösa rubiks kub
* vad ska jag skriva om i min novell
* om jag smörjer mig med kortison exakt vid spöktimmen varje natt kommer jag få spökeksem istället då
* nu ska jag somna om
* varför gåre int
eller så kan man blogga. har redan sagt det. god natt.

pirogz

gjorde piroger. det blev rätt slarviga piroger för när jag gjorde dem tänkte jag att vem bryr sig det är ju inte som att jag tänker ta kort på det och lägga upp i min blogg ska ju bara äta något. ok. sen öppnade jag ugnen och ba:

hahahaha. tvättade händerna innan jag åt med dom.
har un problema med kortisonbehandlingen: så fort jag ska trappa ner till att smörja varannan dag så faller det. nu har jag ju kanske tjugo läsare om dagen på min blogg varav typ 6 personer läser regelbundet skulle jag gissa men om någon KAN NÅGOT OM EKSEM kan ni ju skriva maila mig på nellie414@live.se

kan ju inte gå till vårdiz för det enda rådet är att ta bort kissen men kan ju ej göra detta. sven skulle se ut så här
det är min kortisontub på den högra bilden till höger så det är en bild med lite djupare mening. för eran information har jag även utvecklat ett eksem på smalbenen sedan någon gång jag fick för mig att raka mitt högra smalben och trots att de säger att eksem inte smittar så har eksemet på högra smalbenet spridit sig till exakt samma ställe på det vänstra benet jag aldrig rakar. kul.